Dream

Your dreams are always gonna be the most important to you, than they will be to anybody else. So keep dreaming, keep believing. keep pressing forward. Give it your all and believe it's worth it. It is your life, do the best of it.

Redemption

 
Så sjukt inspirerande kille!
 
" I believe that the ability to succeed, starts with making the decision to do so. And once you made the decision, then half the battle is already won."
 
"Thinking is an action, not the words that comes from my mouth, but the manifestations of my heart"
 
 
Nu blir det comeback big time!
 
.

Last chance

Alright then, last chance!
 
 
 
 
 
 
 
 
  

Make the leap

 
Nu är jag less! Nu orkar jag inte detta mer! Så galet less på att gå runt som en zombie och inte känna hur fan jag mår! Kommer inte ens ihåg sist jag mådde bra, när jag var glad. Kommer inte ihåg sist jag var mig själv.. Killen som gjorde andra glad, skrattade, spred glädje. Vart är han??
 
Måste ur denna förbannade grop jag hamnat i. Man lever bara en gång, gör nåt vettigt! Jag måste hitta saker som gör mig glad igen. Jag tänker ge badminton en chans till, har sagt det några gånger nu men detta känns som det sista riktiga försöket till att få det att funka och kännas roligt igen. Jag vet inte annars vad jag ska göra, kanske är det ett fegt val att gå tillbaka till det jag kan. Borde jag kanske testa nåt helt nytt? Kanske försöka komma in på universitet igen, men vad ska jag plugga?
Kanske borde dra till USA som jag tänkt på länge och plugga och spela badminton..
 
 
There's a train leaving town, If you hurry up I think you just might make it. Damn it I hope you make it.
You've worried enough but here's your chance so take it,
Damn it I hope you take it.
 
Varför inte försöka göra nåt med livet medans man kan? Det får vara slut på fegandet. Spänn bågen, se om den brister. Ta steget ut i det okända!
 
 

M5


Somebody that I used to know

Har inte kunnat skriva någonting här för jag har inte haft den blekaste aning om vad jag skulle skriva. Har nog aldrig kännt mig så tom förut, jag vet inte hur jag känner eller hur jag mår.
 
Vaknar varje morgon utan någon som helst koll på läget. Jag har inte tränat badminton på 8 veckor. Jag har försökt att hitta suget genom att titta på mina gamla träningskompisar och elitserien, men allt jag känner är... Ingenting.
 
Vem är jag? Vad är det som händer med mig? Det går ju inte att vara glad längre, glädjen är borta totalt. Hittar ingenting som får mig att må bra. Jag vill vara glad, jag vill känna glädje, jag vill sprida glädje!! Inte gå runt som en jävla zombie. Hatar det här! Vad kan jag göra för att det ska vända? Vet inte vad jag ska ta mig till.
 
Känns som att vägen jag är på inte tar slut. Just nu är det en tunnel, en mycket svart tunnel, som inte verkar ha en utgång.
Jag säger till dom jag tränar att det finns inga genvägar till att bli bra, det är bara in i skiten och köra. Det är väl likadant med livet antar jag. Men när varken viljan eller orken finns där? Vad gör man... Väntar man ut allt och bara hoppas på att det kommer tillbaka, viljan att få må bra igen, att få vara glad. Kommer det av sig själv? Jag lyckas då inte hitta den.
 
Trodde inte allt detta skulle bli så svårt! Jag har ju haft min fjantiga badminton att luta mig emot. Men nu när jag ramlat av från den stöttepelaren så vet jag inte alls hur jag hittar tillbaka. Ska jag skapa nåt nytt? Lämna allt bakom mig och bara börja om? Är inte det att fly!? Att inte ta hand om sina problem? Alla dessa frågor, funderingar, tomma tankar, gör mig totalt galen!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0