It's time





Hur ska man tänka? Hur vet man vad som är rätt? Kan man veta vad som är rätt?

Tyvärr kan jag inte avslöja här vad det är, även fast dom som läser denna blogg redan vet så.

Det jag kan avslöja är att det är en grej som är något som jag aldrig har gjort förut, Definitivt ett äventyr som kan betyda att jag kommer växa som person, ett totalt miljöombyte, många människor som jag inte riktigt känner.

Jag har haft en tid nu att tänka, och tro mig! Jag har tänkt och tänkt! Min första tanke är att det kan vara bra för mig och att jag ska göra det! Sen.. börjar jag tänka efter, på allt jag kommer sakna, Fotbollen, mina föräldrar, syster. Tro det eller ej men.. Jobbet, Men mest dom som jag har så bra kontakt med, som gör att jag har överlevt fyra år där.
Jag kommer sakna min och moas allra första lägenhet, som jag äntligen börjar att trivas i. Alla mina vänner!! men det är väl så att alla går sina egna vägar, jag flyttar ju inte utomlands i allafall.

Sen kommer ju tanken på det som är positivt. Att jag kommer bli sedd mer, jag kommer att ha press på mig, vilket jag tycker är bra och till en del behöver. Jag kommer känna mig uppskattad. Och dessa saker kommer få mig att må bättre som människa och förmodligen ge mig den kraft som behövs för att klara av utmaningen.

Så vet ni vad!? Jag gör det!

Wish me luck!


RSS 2.0