Why i am...


Dave Matthews Band - Why I am.

Han har en riktigt bra röst faktiskt! har inte varit så förtjust i hans musik, men han har en riktigt go röst måste ja säga!

Hans musik för mig att tänka. Typisk sån musik som man kan lyssna på när som helst, när man lagar mat, tränar, vilar, u name it!

Lyssna på skivan så får ni se! :)

Relax!



Att slappna av, är väldigt viktigt. Men inget man gör så ofta tyvärr. Jag har nu köpt en skiva som heter "Avslappning" av Lars Eric Uneståhl. där man får lära sig fyra olika steg.

- Muskel avslappning
- Mental avslappning
- självbildsträning
- målbildsträning.

Det är en riktigt bra skiva för er som känner er stressade och vill lära er att kunna slappna av ordentligt.

Anledningen till att jag köpte den var för att min mentala tränare sa att det var precis det jag behövde för att lära mig att slappna av under en stressad situation både före och under en match.

Om cirka en vecka är det dags för SM U22. Jag hoppas verkligen jag får vara frisk och kunna träna ordentligt tills dess! Vill verkligen kunna visa vad jag går för. Men jag har lärt mig vad jag ska fokusera på. Jag ska fokusera på det som är viktigt för mig, och det som är viktigt för mig är att gå ut på banan och ha roligt, spela för att jag älskar det, inte för att jag måste eller att någon annan säger åt mig att spela. För det är när jag spelar för att det är roligt som jag spelar som bäst! Jag är riktigt nervös, spänd. Men jag ska inte tänka så mycket på saker, bara spela på. Det jag ska tänka på är vad min mentala tränare lär mig. Släppa pressen att på mig själv att jag måste prestera, måste vinna. Utan istället bara gå ut och ha roligt, tänka positivt, spela den badminton bara Johan kan! Då brukar det bli bra! :)

Nu ska jag sätta mig och lyssna på Lars Eric! ;)
Ha de gott!



Sju sanningar!

Jag har blivit utmanad av min kära flickvän, jag ska säga sju sanningar om mig själv! Självklart viker jag inte ner mig! Så here we go!

- Jag hatar att misslykas. (inget nytt)
- jag har bacillskräck!
- Är ganska vidskeplig.
- Sockerberoende.
- rädd för att skämma ut mig.
- Blir oftast aldrig nöjd.
- Älskar Moa Bjurner!

Där hade ni dom! Var ju inte så svårt! ;D

Pöss

RSS 2.0