Long time no see

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här sist. Det har hunnit hända en hel del saker. Jag och Moa har flyttat till Umeå bland annat!

Det jag kan säga är att jag inte ångrar mig ett dugg! Jag trivs hur bra som helst. Lägenheten är så fin så jag nästan skäms.. Träningen har gått riktigt bra, jag har tagit stora kliv i min utveckling som spelare. Det har jag även gjort som person. Jag känner mig så mycket säkrare i mig själv, jag känner mig uppskattad och hörd.
Det ända som inte riktigt har gått så bra är att hitta jobb. Men det är på gång så det kommer att lösa sig. Jag har ett jobb nu ett tag framöver som går ut på att ringa till skolor här i stan och göra reklam för Ifk Badminton och prata om badminton och sen bjuda in dom till hallen för att få pröva på och spela, och hoppas på att barnen tycker det är kul och vill börja spela i badminton skolan. Det känns som ett jobb som passar mig.
Umeå som stad är jättefin. Det är inte så stort men det passar mig utmärkt! Människorna är jättetrevliga och hjälpsamma. Just nu har vi lite mer än en mete snö och det ska komma mer. Så om man vill ha riktig vinter ska man komma hit :) Det är i stort sett mörkt dygnet runt, men det börjar bli ljusare och ljusare nu. Det känns rätt skönt. Längtar till sommarn så jag kan åka till dom fantastiskt fina fiskeställen som finns.
Nu ska jag mumsa i mig nybakad blåbärspaj som moa gjort!
Ha de gott!

RSS 2.0