YOU

when you came in to my life, you changed my world. Everything seemed so right. You are all I want to know, you hold my heart so don't let go, you're all i need. All my love to you I'll give. When all I see is dark, you light it up. 
 
When you begin to smile, you change my style. When I look in your eyes I see my prize!
I love you with all my heart!
 
 
I Thought I had it all, but oh was I wrong! You complete me in every way. 
 

I loose myself sometimes

Vissa dagar är dagar som man bara inte orkar med. Framförallt orkar jag inte med mig själv. Tankarna bara vandrar iväg till saker som egentligen är helt oviktiga. Men som får mig att må piss. Varför kommer dom tankarna? Det är så lätt att ramla ner i den där gropen med alla negativa saker, men att få komma till dom positiva ting som finns måste man ju jobba som ett svin. Är det för att man ska förtjäna att må bra? och inte bara få det gratis?
 
För att få stanna kvar i den positiva sinnesstämningen känns det som att jag måste jobba minst lika hårt som jag gjorde för att komma dit, och det krävs inte mkt för att jag ska ramla ner i gropen igen. Varför är det så, finns så mycket bättre saker att göra än att må dåligt, för det suger. Jag är inge bra på att må dåligt, om man nu kan vara bra eller dålig på det. Men visst är det såå mycket roligare att se livet med ett halvFULLT glas än ett halvTOMT. Men det är så mycket lättare sagt än gjort.
 
Det finns ju ingen annan som kan ändra på det än du själv, så jag antar att jag får ta ett snack med mig själv och ta mig i kragen. För nu får det vara slut på deppiga och negativa stunder, livet är en fest, LIVE IT!
 
 

RSS 2.0