Ord räcker inte till..

Jag kan nog inte med ord förklara, och jag kan nog inte säga det tillräckligt många gånger. Mitt hjärta slår endast för en person på denna jord.
 
Jag har varit med om många saker, många positiva, men även många negativa. För två år sedan träffade jag min framtid, min stöttepelare, min bästa vän, min bättre hälft. Tack vare henne har jag tagit an många utmaningar och klarat dom utan problem. Det är tack vare henne som jag lyckas komma upp på fötter igen efter att ha varit långt nere i skiten.
 
Det räcker med att titta in i hennes djupa blåa ögon, dom ger mig så mycket energi, så mycket hopp och glädje. Precis som en annan väldigt fin människa gjorde som nu tyvärr inte finns med oss längre. vila i frid mormor <3.
 
Jag önskar att alla skulle få känna kärleken jag känner till denna fina människa, min älskling. Mitt allt!
Som sagt så kan jag inte säga det nog många gånger, ord räcker inte för att beskriva min kärlek till henne. Jag hoppas bara att jag är värdig en sådan fin människa. Vad har jag gjort för att förtjäna henne egentligen? Jag ska göra allt jag kan för att hon ska må bra, för att hon ska få det hon vill ha!
 
Jag är helt säker på att det med henne som min framtid är.
 
"trust I seek, and I find in you, everyday for us is something new, opened mind for a different view. And nothing else matters".
 

Det finns inget som betyder så mycket som du gör för mig Jeanette! Du är mitt allt, Du är min energi, mitt ljus. You and me, always and forever! <3

RSS 2.0