Back on track

Sen flera månader tillbaka har jag bara haft ett mål: Må bra igen! 
 
Efter helgens bravader känner jag att jag har gjort stora framsteg. En andraplats i Sundsvall SGP känns riktigt, riktigt skönt! Jag kände för första gången på flera år att jag fick visa vad jag kan, vad jag går för! Jag hade kul på banan, det var roligt att jaga den där satans fjäderbollen igen. 
 
Som jag skrivit i tidigare inlägg så är jag rätt säker på att detta beror på hur jag mår på sidan av banan. Jag har träffat den mest fantastiska tjejen som får mig att känna glädje, hopp, kärlek! Jag har ett fantastiskt stöd från mina föräldrar och syster. Är på god väg att få nån slags ordning på min ekonomi. 
 
Men framförallt tror jag att min inställning har varit rätt, att jag inte gett upp tanken att jag ska få må bra igen! Tagit hjälp av psykolog, tittat på inspirationsvideor omgett mig av positiva saker, Och gett mig f.. på att jag ska komma tillbaka!! 
 
Det är så lätt att gräva ner sig och se sig själv som ett offer. Att allt bara går emot en och att allt suger! Jag lät mig själv må dåligt ett tag, välkomnade alla tråkiga och jobbiga dagar och insåg att jag mådde piss, det är ingen idé att streta emot.
 
Till slut så kände jag mig lättare och tog det som ett tecken på att det var dags att börja jobba mig tillbaka igen. Den delen var/är ganska mycket jobbigare. Nu är jag tvungen att hela tiden jobba och tänka på hur jag ska kunna ta mig tillbaka. Vad ska jag sysselsätta mig med som kan få mig att må bättre, vad ska jag hålla mig undan osv. 
 
Jag kom fram till att jag skulle fokusera på det viktiga, ekonomin, mat, sova, leva i nuet, ha roligt. Det är precis det jag gjort dom senaste månaderna och för mig har det varit den bästa medicinen någonsin!
 
 
 
Andraplatsen i helgen känns som en förstaplats för mig!
 
 
 
Never give up! 

Låt från den bästa Tv serien

 

No more darkness


RSS 2.0