Jag tänker....

Jag tänker ofta på hur mitt liv skulle se ut om vi inte hade träffats den kvällen. Jag tänker ofta på hur jag kände då jag såg dig första gången. Jag tänker ofta på hur jag blev varm i kroppen och tiden stannade upp för en stund.
 
Efter allt jag hade gått igenom, efter alla sömnlösa nätter, alla dagar då jag inte kände någon som helst lust för någonting. Det fanns inget ljus på min himmel.
 
Men en kväll drog jag mig ut från rummet och lägenheten och ut i det okända. Även fast jag absolut inte kände för det överhuvudtaget. Allt i min kropp skrek nej!! Men på något sätt var det meningen att jag skulle ge mig ut den kvällen.
 
Jag satt med mina vänner och det var rätt trevligt, jag hade lyckats finna en lucka med glädje, jag glömde bort allt skit för en stund. Jag fick veta att det skulle dyka upp en till person som skulle vara med oss. "okej" tänkte jag och undrade vad det skulle vara för en.
 
Det visade sig vara min framtid. Det visade sig vara den person som jag skulle ge mitt hjärta till, den personen som jag skulle dela mitt liv med.
 
Jag visste det inte då, men jag kunde känna hur jag fylldes med hopp, glädje. Jag kände mig berusad, av lycka!
Om jag kommer ihåg rätt så gjorde jag några pinsamma försök att visa dig detta också... Men vi rotar inte mer i det nu.
 
Vi bor nu tillsammans och har gjort det i ca ett år. Vi har en lägenhet tillsammans, vi har drömmar tillsammans, framtidsplaner tillsammans. Helt underbart!
 
Jag vet att jag inte är lätt att leva med, jag har mina konstiga vanor och är typ aldrig hemma på grund av träningar och tävlingar. Jag har mina sätt att visa kärlek på, dom skiljer sig säkert från andras sätt. Men jag ber dig att ha tålamod.
Jag försöker fortfarande lära om mig, jag försöker läka.
 
Jag tänker ofta på den kvällen vi först träffades, den känns fortfarande lika magisk nu som den var då. Jag får samma känsla i kroppen när jag ser dig komma hem efter jobbet, som jag fick när jag såg dig komma in genom dörren den kvällen.

Min kärlek till dig är som skriven i sten, den kommer aldrig att försvinna! Det finns inget jag inte skulle göra för dig, jag är din för evigt!
 
Jag älskar dig Jeanette!! <3
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0