Drömmar

 
Drömmar som innehåller det förflutna. Varje natt spelar min hjärna upp gamla händelser och minnen som jag på dagen försöker glömma. Det är som en brottningsmatch. Drömmarna är så klara och verkliga så det nästan är overkligt, när jag vaknar har jag samma känsla i kroppen som jag hade när drömmen var verklighet.
 
Jag går aldrig framåt, jag står stilla på samma ställe och trampar. Lyckas jag ta ett steg framåt dras jag genast tillbaka två. Det är som om min hjärna inte är klar än med det som hänt. Jag har inte bearbetat klart alla känslor och händelser, det känns som om min hjärna försöker säga det. Men jag vill inte tänka mer på det som hänt, jag vill se framåt, glömma allt tråkigt och negativt. Det finns inget kvar av det gamla som jag kan ha nytta av. Varför inte bara låta mig vara? Jag vill må bra igen, vara glad.
 
 
vi hörs!
 
 

You give me hope


Time

 
Time is something that you can't buy, or buy back, time is so precious. So use your time well.
 
Det är dags för en förändring, varför titta bakåt på det som hänt och gå med ryggen in i framtiden? Det som har hänt har hänt.
Jag ska lägga ner all den kraft jag har på att må bra, få mina närmaste att må bra. Så den tiden jag har tas vara på till fullo, så att inget går till spillo. När jag sen kommer titta tillbaka på mitt liv, vill jag kunna känna att jag gjort det jag kunnat, att jag gjort allt mitt hjärta och själ kunnat. Inte bara göra det för att det ska bli gjort, utan göra det ordentligt.
Många går till gymmet, när dom kommer hem säger dom "jag var på gymmet", men va gjorde du på gymmet?? Gav du allt du kunde ge? Kunde du lagt ner liite mer kraft och energi, när du ändå var där.
 
Jag ska sluta göra saker bara för att göra dom helt enkelt.
 
Jag har träffat en fantastiskt människa som ger mig så mycket glädje. När jag känner mig som mest nere får hon mig ändå att skratta. Hon har alltid ett leende på läpparna. Henne tänker jag ge min tid!
 
I'm gonna apply the most amount of effort, to the best of my ability in the time that I have.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Does that make any sense?
 
 
 
 
 
 
 

Don't just do it, do it right!


T. Edison

Many of life's failures are people
who did not realize how close they were to success
when they gave up.
 
- Thomas Edison

RSS 2.0